meerpuntssluiting

Goedkoop meerpuntssluiting plaatsen

Goedkoopste van Nederland wij plaatsen een meerpuntssluiting voor 285 euro op uw voordeur of achterdeur.

ContactOfferte

Meerpuntssluiting goedkoop laten plaatsen op uw voordeur of achterdeur

Profiteer van onze voordelige aanbieding: voor slechts 285 euro plaatsen wij een meerpuntssluiting op uw voordeur of achterdeur.

Het grote voordeel van een meerpuntssluiting is dat deze op drie verschillende punten in het deurkozijn sluit, wat zorgt voor een verhoogde beveiliging. Met slechts een simpele draai aan de sleutel kunt u de deur veilig vergrendelen. Maak gebruik van deze betaalbare oplossing voor extra gemoedsrust en bescherming van uw huis tegen ongewenste indringers.

Met de plaatsing van onze meerpuntssluiting is uw deur optimaal beveiligd tegen inbraak. Onze meerpuntssluitingen vergrendelen door middel van sluithaken die in een speciaal gefreesde sluitkom in het kozijn van de deur grijpen. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om de deur te forceren, waardoor uw woning een robuuste bescherming geniet tegen indringers.                                                                  
Onze montageservice is beschikbaar door heel Nederland, en we bieden een garantie van 5 jaar op de meerpuntssluiting en 3 jaar op de montage. Het aantal inbraken in Nederland neemt helaas steeds meer toe.

Een veilige woonsituatie begint bij goed afgesloten deuren. Volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen is dit alleen mogelijk met meerpuntssluitingen op uw deuren. Ons advies is om uw standaardsloten te vervangen door deze geavanceerde sluitsystemen, zodat indringers geen kans krijgen om binnen te dringen!                                                    

Wij hebben maandelijks speciale acties om uw voordeur of achterdeur te  beveiligen met een meerpuntssluiting!


Waarom een meerpuntssluiting

Een inbraak in huis behoort tot de meest nare ervaringen die men kan meemaken. Het laat vaak een emotioneel trauma achter en gaat gepaard met aanzienlijke schade aan de woning. Bovendien brengt het een onbehaaglijk gevoel met zich mee dat een ongewenste indringer in uw persoonlijke leefruimte is geweest. Een degelijk beveiligde voordeur en achterdeur, uitgerust met een meerpuntssluiting, vormen een effectieve barrière die indringers buiten houdt.

Juiste hang- en sluitwerk

Om de kans op inbraken te verkleinen, is het van essentieel belang om het juiste hang- en sluitwerk te installeren. We vervangen het oude slot door een meerpuntssluiting met een SKG *** keurmerk. Daarnaast wordt de oude cilinder vervangen door een profielcilinder met permutatiestiften.Om extra bescherming te bieden, plaatsen we een kerntrekbeveiliging met veiligheidsbeslag over de cilinder. Op deze manier wordt uw deur maximaal beveiligd tegen inbraakpogingen.

Voordeur

Bescherm uw woning tegen inbraak en zorg voor een goed beveiligde voordeur. Maak het inbrekers niet te gemakkelijk. Wij raden altijd aan om een driepuntssluiting te installeren, voorzien van veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Onze ervaren monteurs beschikken over speciale freesmallen en de nieuwste gereedschappen om de meerpuntssluiting professioneel op locatie in te frezen. Daarnaast geven wij gedetailleerde instructies over het afstellen van de driepuntssluiting, zodat de deur optimaal sluit. Bij ons pakket is standaard een kruk-greep veiligheidsbeslag inbegrepen, speciaal ontworpen voor voordeuren.

Achterdeur

Om uw achterdeur effectief te beveiligen, is het plaatsen van een meerpuntssluiting de enige juiste oplossing. Met haaksloten wordt de achterdeur op drie punten vergrendeld, waardoor het voor inbrekers onmogelijk is om deze te forceren. Een bijkomend voordeel is dat de deur niet meer kan kromtrekken en beter in het kozijn wordt getrokken, wat resulteert in minder tocht en geluidsoverlast van buiten. Bij ons pakket is standaard een kruk-kruk veiligheidsbeslag inbegrepen, speciaal ontworpen voor achterdeuren.

Goedkoopste van Nederland

Zoek niet verder, wij bieden echt de meest voordelige optie in Nederland voor het plaatsen van een meerpuntssluiting. Bovendien geven wij 5 jaar garantie op onze HMB meerpuntssluitingen en 3 jaar op de montage. Met tientallen tevreden klanten en positieve reviews op Google, kunt u met vertrouwen voor ons kiezen. U heeft de keuze uit drie verschillende pakketten: pakket 1, pakket 2 en pakket 3. Onze service strekt zich uit over heel Nederland, zonder extra kosten of voorrijkosten in rekening te brengen!

Actie Meerpuntssluiting plaatsen Pakket 1 van € 325,- voor € 249,-

meerpuntssluiting plaatsen


Actie Meerpuntssluiting plaatsen Pakket 2 van € 389,- voor € 285,-

meerpuntssluiting actie pakket 2 285 euro


Actie Voordeur en Achterdeur voor €550.00 incl. 21% btw

meerpuntssluiting actie voordeur en achterdeur 550 euro

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wij plaatsen door heel Nederland!
Zonder extra voorrijkosten.
Goedkoopste van Nederland plus 5 jaar garantie....

Phone

+31 0303200161

Email

info@mijndriepuntssluiting.nl

Location

Overrijnseveld 16,
3945 GJ Cothen

klanttevredenheid driepuntssluiting
5 sterren review

Meerpuntssluitingen

Een meerpuntssluiting is een geavanceerd type slot dat zich over de volledige lengte van een deur uitstrekt. Ook wel bekend als een insteekslot, vergrendelt dit type slot op drie verschillende punten door middel van haken die in het deurkozijn grijpen. Door de sleutel om te draaien, sluit de deur op meerdere plekken tegelijk, waardoor het voor inbrekers vrijwel onmogelijk wordt om de deur met een breekijzer te forceren.

Onze expertise ligt in het nauwkeurig frezen en installeren van meerpuntssluitingen in verschillende soorten deuren, waaronder voordeuren, achterdeuren, garagedeuren en dubbele deuren. Als u momenteel een voordeur of achterdeur heeft met bijvoorbeeld een oud oplegslot of een insteekslot, kunnen we deze naadloos vervangen door een driepuntsslot. Dit biedt niet alleen een verhoogde veiligheid, maar het gemak van één sleutel die de deur op drie punten vergrendelt is ook een bijkomend voordeel.

Zelf infrezen en plaatsen

Het installeren van een meerpuntssluiting kan een ingewikkeld en tijdrovend karwei zijn, vooral als je het zelf probeert te doen. Vaak leidt dit tot frustratie en mogelijk zelfs schade aan de deur, wat resulteert in extra kosten en tijd voor reparaties. Om dergelijke problemen te voorkomen, is het verstandig om een professioneel bedrijf in te schakelen met uitgebreide ervaring in het plaatsen van driepuntssluitingen.

Wij zijn specialisten op dit gebied en hebben jarenlange ervaring in het nauwkeurig installeren van meerpuntssluitingen. Wat ons onderscheidt is onze expertise in het aanpassen van de sloten op deuren van alle mogelijke afmetingen. Of het nu gaat om standaardmaten of maatwerk, wij kunnen elke deur voorzien van een hoogwaardige meerpuntssluiting.

Onze professionele installatie zorgt ervoor dat het meerpuntsslot perfect wordt geplaatst, zonder beschadigingen aan de deur. Bovendien bieden wij een garantie van 5 jaar op de meerpuntssluiting zelf en 3 jaar op de montage. Dit geeft u de gemoedsrust dat uw investering in veiligheid duurzaam is en dat u kunt vertrouwen op onze kwaliteitsservice.

Kortom, laat het plaatsen van een meerpuntssluiting over aan de experts en voorkom gedoe en mogelijke problemen. Neem vandaag nog contact met ons op en bescherm uw huis met een betrouwbare en professionele beveiligingsoplossing..

Met een veilig gevoel uw woning afsluiten

Helaas zijn veel standaard deursloten niet altijd voldoende om inbraken te voorkomen. Een simpele enkelpuntsluiting kan vaak gemakkelijk worden geforceerd door ervaren dieven, waardoor uw huis kwetsbaar blijft voor indringers. Gelukkig biedt een meerpuntssluiting een veel betere beveiligingsoptie voor zowel uw voor- als achterdeur.

Het grote voordeel van een meerpuntssluiting is dat het slot op meerdere punten tegelijkertijd vergrendelt, meestal op drie punten in het deurkozijn. Dit maakt het voor inbrekers veel moeilijker om de deur open te breken, zelfs als ze proberen het slot te doorboren of te kerntrekken. Door deze extra beveiligingslagen wordt het voor indringers vrijwel onmogelijk om snel en geruisloos toegang te krijgen tot uw huis.

Een ander voordeel van een meerpuntssluiting is dat u geen extra bijzetsloten op de deur hoeft te plaatsen. Dit zorgt niet alleen voor een strakker en esthetisch aantrekkelijker uiterlijk van uw deur, maar het maakt ook het dagelijks gebruik gemakkelijker, omdat u slechts één slot hoeft te bedienen om de deur volledig te vergrendelen.

Kortom, door te investeren in een meerpuntssluiting voor uw deuren, verhoogt u aanzienlijk de veiligheid van uw huis en vermindert u het risico op inbraken. Het biedt gemoedsrust wetende dat uw woning goed beschermd is tegen ongewenste bezoekers.

Voordeur en achterdeur plaatsen

Onze expertise ligt in het nauwkeurig plaatsen van meerpuntssluitingen in diverse soorten deuren, zoals voordeuren, achterdeuren, dubbele deuren en garagedeuren. Als extra beveiligingsmaatregel monteren wij direct een anti-kerntrekbeveiligingbeslag, zodat uw deur optimaal beschermd is tegen inbraakpogingen. Dankzij onze geavanceerde freesmallen en freesmachines kunnen wij de meerpuntssluiting installeren zonder schade aan de deur of het kozijn toe te brengen.

Wij werken uitsluitend met meerpuntssluitingen van het merk Dom of HMB, bekend om hun innovatieve technologieën op het gebied van sloten. Standaard bieden wij 5 jaar garantie op de door ons gemonteerde en geleverde sloten. Bovendien is het dankzij onze gedetailleerde instructies eenvoudig om zelf de deur af te stellen voor optimale werking.

Multi point deluxe HMB

Wij behoren tot de selecte groep specialisten in Nederland die zich toeleggen op het plaatsen en infrezen van Multi Point Deluxe systemen van het gerenommeerde merk HMB. Dit geavanceerde systeem biedt de meest veilige oplossing voor dubbele deuren, zoals tuindeuren. De Multi Point Deluxe wordt steevast gemonteerd met een meerpuntssluiting, wat de ideale oplossing is om dubbele deuren weerstand te bieden tegen inbraken.

Dit systeem is geschikt voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren en kan op maat worden gemaakt voor alle typen deuren. Met onze expertise en ervaring garanderen wij een professionele installatie van dit hoogwaardige beveiligingssysteem, waardoor uw dubbele deuren optimaal worden beschermd tegen ongewenste indringers.

meerpuntssluiting dom
veligheidsbeslag hopp
driepuntssluiting hmb

Waarom een meerpuntssluiting plaatsen en wat zijn de voordelen.

  • Meerpuntssluitting zorgt ervoor dat uw deuren maximaal beveiligd zijn tegen inbraak
  • Makkelijk te bedienen door een sleutel en sluit op 3 punten in het kozijn.
  • Deuren die krom zijn worden recht getrokken hierdoor minder tocht en geluid van buiten.
  • Extra sloten zijn overbodig op de deur.
  • In nood kunt u veilig uw woning verlaten.
  • Deuren zijn makkelijk af te sluiten.
  • Veilig gevoel

Gelegenheidsinbreker

Het is van cruciaal belang om te begrijpen hoe een inbreker te werk gaat. Ongeveer 70% tot 80% van alle inbraken worden gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Deze inbrekers hebben vaak niet meer dan een tang, schroevendraaier of flipperkaart bij zich. Ze zijn voortdurend op zoek naar zwakke plekken in de beveiliging van woningen, waardoor ze snel kunnen toeslaan.

Daarnaast hebben inbrekers een hekel aan oplettende buren, omdat die hun plannen kunnen verstoren. Het is dan ook geen verrassing dat de meeste inbraken plaatsvinden via de achterdeur of garagedeur, waar ze minder snel worden opgemerkt.

Een effectieve manier om het risico op inbraak te minimaliseren, is door uw deuren goed te beveiligen met een meerpuntssluiting en anti-kerntrekbeslag. Dit ontmoedigt inbrekers en maakt het moeilijker voor hen om binnen te dringen, waardoor uw huis beter beschermd is tegen ongewenste indringers.

Veilig wonen

Helaas blijft het aantal inbraken in Nederland jaarlijks toenemen. Gemiddeld vinden er elk jaar zo'n 90.000 inbraken plaats in Nederland. Inbrekers richten zich voornamelijk op slecht beveiligde woningen en bedrijfspanden, waarbij een inbraak gemiddeld binnen 3 minuten wordt gepleegd met het juiste gereedschap.

De gevolgen van een inbraak kunnen traumatisch zijn voor de slachtoffers. Vaak gebruikt de inbreker buitensporig geweld, wat resulteert in schade aan uw pand. Het herstellen van deze inbraakschade is vaak een kostbare zaak en kan een aanzienlijke impact hebben op de getroffenen.

90% minder kans op inbraak!

Volgens onderzoek van de politie kan het aantal inbraken in uw woning met maar liefst 90% worden verminderd door de juiste hang- en sluitwerk te installeren. Dit gegeven onderstreept het belang van het controleren of uw woning voldoende beveiligd is.

Vooral wanneer u overdag veel van huis bent of regelmatig op vakantie gaat, staat uw huis voor langere tijd leeg. Inbrekers houden vaak dergelijke situaties in de gaten en slaan toe wanneer ze een kans zien. Daarom is het essentieel dat de buitendeuren van uw woning zijn uitgerust met het juiste hang- en sluitwerk, zoals een meerpuntssluiting. Dit biedt extra bescherming en vermindert het risico op een inbraak aanzienlijk.

SKG *** keurmerk

Is uw woning voldoende beveiligd tegen inbraak? Onderzoek wijst uit dat ongeveer 80% van de bestaande woningen niet voldoende beveiligd is. Om de veiligheid van uw woning te verbeteren, is het essentieel om het juiste hang- en sluitwerk te installeren op uw deuren en ramen.

Wij bieden en monteren uitsluitend hang- en sluitwerk met een SKG *** keurmerk, waardoor uw woning voldoet aan de vereisten voor inbraakpreventie. Bij het aanschaffen van hang- en sluitwerk is het belangrijk om altijd te controleren of het SKG-logo aanwezig is. Dit geeft aan dat het product is goedgekeurd volgens de standaarden van Stichting Kwaliteit Gevelbouw, wat een garantie biedt voor de kwaliteit en veiligheid ervan.

Indien gewenst, kunnen wij u adviseren bij het selecteren van geschikt hang- en sluitwerk voor uw deuren. Uw veiligheid staat bij ons voorop, en wij streven ernaar om uw woning optimaal te beschermen tegen inbraak.

veiligheidsbeslag en meerpuntssluiting verschillende merken