meerpuntssluiting

Goedkoop meerpuntssluiting plaatsen

Goedkoopste van Nederland wij plaatsen een meerpuntssluiting voor 285 euro op uw voordeur of achterdeur.

ContactOfferte

Meerpuntssluiting achterdeur plaatsen

Meerpuntssluiting achterdeur plaatsen voor 285 euro
Professioneel plaatsen van een meerpuntssluiting in uw achterdeur

Profiteer van onze voordelige aanbieding voor het plaatsen van een meerpuntssluiting in uw achterdeur! Voor slechts 249 euro monteren wij een meerpuntsslot in uw achterdeur. Als een van de meest betaalbare aanbieders op de markt, bieden wij hoogwaardige service en deskundige monteurs met jarenlange ervaring. Met behulp van professionele freesmallen en freesgereedschappen zorgen we voor een nauwkeurige installatie.

Bij ons ontvangt u standaard 5 jaar garantie op de meerpuntssluiting en 3 jaar garantie op de montage. We streven ernaar om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, zodat u met een gerust hart uw achterdeur kunt laten beveiligen tegen inbraak.

Stop de inbreker!

Zorg voor maximale beveiliging van uw deuren door een meerpuntssluiting te laten plaatsen, voorzien van kerntrekbeveiliging, veiligheidsbeslag en een profielcilinder met een SKG *** keurmerk. Met het juiste hang- en sluitwerk verkleint u de kans op een succesvolle inbraak aanzienlijk, waardoor een potentiële inbreker eerder zal besluiten om verder te zoeken naar een minder goed beveiligde woning.

Meerpuntssluiting achterdeur aanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van onze drie aanbiedingen voor het plaatsen van een meerpuntssluiting op uw achterdeur:

Aanbieding
Pakket 1: Professionele montage van een HMB meerpuntssluiting inclusief HMB sluitkommen voor de actieprijs van 249 euro, met SKG *** keurmerk.

Aanbieding
Pakket 2: Professionele montage van een HMB meerpuntssluiting, HMB sluitkommen, profielcilinder en anti-kerntrekbeveiligingbeslag met SKG *** keurmerk voor 285 euro.

Aanbieding
Pakket 3: Twee keer professionele montage van een HMB meerpuntssluiting, HMB sluitkommen, profielcilinder en anti-kerntrekbeveiligingbeslag met SKG *** keurmerk voor 550 euro.

Met deze aanbiedingen kunt u profiteren van hoogwaardige beveiligingsoplossingen tegen aantrekkelijke prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor de installatie van uw meerpuntssluiting.

Geen extra kosten

Wij bieden de laagste prijzen in Nederland! Bovendien brengen wij geen extra kosten in rekening, zoals reiskosten. U betaalt nooit meer dan de actieprijs die wij hebben geadverteerd. Daarnaast hanteren wij een laagsteprijsgarantie: als u elders een goedkopere aanbieding vindt, betalen wij het verschil terug. Onze service is beschikbaar in heel Nederland, dus waar u ook woont, wij kunnen uw meerpuntssluiting professioneel installeren zonder extra kosten.

Profiteer van onze unieke actie!

Profiteer nu van onze exclusieve actie! Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, nemen wij direct contact met u op.

Actie Meerpuntssluiting plaatsen Pakket 1 van € 325,- voor € 249,-

actie pakket 1 meerpuntssluiting plaatsen


Actie Meerpuntssluiting plaatsen Pakket 2 van € 389,- voor € 285,-

meerpuntssluiting actie pakket 2 285 euro


Actie Voordeur en Achterdeur voor €550.00 incl. 21% btw

meerpuntssluiting actie voordeur en achterdeur 550 euro

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wij plaatsen door heel Nederland!
Zonder extra voorrijkosten.
Goedkoopste van Nederland plus 5 jaar garantie....

Phone

+31 0303200161

Email

info@mijndriepuntssluiting.nl

Location

Overrijnseveld 16,
3945 GJ Cothen

review google

Offerte meerpuntssluiting achterdeur plaatsen

Heeft u vragen over het installeren van een meerpuntssluiting op uw achterdeur? Wij staan voor u klaar! Tevens kunnen wij een passende offerte opstellen voor meerdere deuren. U hoeft enkel het contactformulier in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Daarnaast voorzien wij u graag van uitleg over de materialen die wij gebruiken en onze montagemethode voor de meerpuntssluiting.

Ons aanbiedingspakket omvat altijd een HMB meerpuntssluiting met SKG ***, HMB sluitkommen met SKG ***, Hoppe anti-kerntrekbeveiligingbeslag met SKG *** en een dom cilinder met SKG **. Hierdoor wordt uw achterdeur optimaal beschermd tegen inbraak. Wij bieden 1 jaar garantie op de montage en maar liefst 5 jaar op de meerpuntssluiting zelf.

Vakkundig & Professioneel

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf met ervaren monteurs om een meerpuntssluiting te laten installeren in uw achterdeur? Zoek niet verder! Wij beschikken over de nieuwste freesmallen en gereedschappen om uw meerpuntsslot vakkundig te plaatsen, met garantie op de installatie.

Na de montage zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe meerpuntssluiting met een veilig gevoel.

5 jaar garantie op de HMB meerpuntssluiting

Wij zijn een van de weinige bedrijven die standaard 5 jaar garantie bieden op de meerpuntssluiting en 3 jaar op de montage. De meerpuntssluiting die wij plaatsen is van het merk HMB of Dom, een Nederlands bedrijf. Voordat wij komen plaatsen, ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging, die tevens dient als uw garantiebewijs. Na de montage kunt u direct betalen via mobiele pin!