meerpuntssluiting

Goedkoop meerpuntssluiting plaatsen

Goedkoopste van Nederland wij plaatsen een meerpuntssluiting voor 285 euro op uw voordeur of achterdeur.

ContactOfferte

Alle informatie over de meerpuntssluiting

Wat is een meerpuntssluiting en wat zijn de voordelen!

Een meerpuntssluiting biedt extra veiligheid voor uw woning. Dit type slot bestaat uit een regulier middenslot, met aan de boven- en onderkant twee haaksloten. De haaksloten zorgen ervoor dat de deur stevig in het kozijn wordt vergrendeld. Hierdoor wordt het voor inbrekers vrijwel onmogelijk om de deur te forceren met bijvoorbeeld een koevoet. Bovendien kunnen kromme deuren worden rechtgetrokken, wat resulteert in minder tocht en geluid van buitenaf.

Dit alles maakt het plaatsen van een meerpuntsslot op uw deuren een verstandige keuze, waardoor u kunt genieten van een hoger niveau van veiligheid en comfort in uw woning.

Veiligheids functie

Door het installeren van een meerpuntssluiting kunt u de beveiliging van uw deuren aanzienlijk versterken. Op drie verschillende punten wordt de deur in het kozijn vergrendeld, waarbij haaksloten in het deurkozijn worden ingebed. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om de deur uit het kozijn te breken.

Bij een cilinderbediende meerpuntsslot wordt de vergrendeling geactiveerd door aan de cilinder te draaien, terwijl bij een krukbediende driepuntssluiting de haaksloten worden ingetrokken door de kruk omhoog te bewegen. Deze geavanceerde mechanismen zorgen voor een robuuste en effectieve beveiliging van uw deuren, waardoor uw woning beter beschermd is tegen inbraakpogingen.

Types Meerpuntssloten

De meerpuntssloten zijn verkrijgbaar in twee varianten en kunnen op twee verschillende manieren worden bediend. Bij het draaien van de sleutel in de cilinder worden de dagschoten geactiveerd. Dit type wordt vaak gebruikt bij voordeuren, vooral wanneer er een knop aanwezig is.

Bij een krukbediende meerpuntssluiting worden de dagschoten geactiveerd door de kruk omhoog te drukken. Deze variant wordt vaak toegepast bij achterdeuren en garagedeuren met een kruk – kruk systeem. Deze flexibiliteit in bediening maakt de driepuntssloten geschikt voor diverse toepassingen en zorgt voor een optimale beveiliging van verschillende typen deuren.

Werking

Het oude hang- en sluitwerk is doorgaans verbonden met het kozijn via slechts één punt. In tegenstelling hiermee staat een meerpuntssluiting met minimaal drie verankeringspunten stevig verbonden met het kozijn. Een belangrijk nadeel van een enkelslot is de relatieve eenvoud waarmee dit kan worden geforceerd of doorboord.

Daarentegen maakt een meerpuntssluiting het vrijwel onmogelijk om de deur te forceren of open te breken. Bovendien maakt het gebruik van een meerpuntssluiting bijzetsloten overbodig, wat niet alleen de beveiliging versterkt maar ook esthetisch gezien een fraaiere uitstraling biedt.

meerpuntssluiting cilinder bediend
meerpuntssluiting  krukbediende

Hoe functioneert een meerpuntssluiting

Wanneer wij een meerpuntssluiting installeren, omvat het pakket een HMB meerpuntsslot, HMB sluitkommen, anti-kerntrekbeveiligingbeslag en een nieuwe cilinder met 3 sleutels. Na de montage is het openen van de deur heel eenvoudig: draai gewoon de sleutel om of trek aan de kruk. Met één handeling wordt de deur dan op 3 punten beveiligd, wat een geruststellend gevoel geeft.

Na installatie stellen wij ook de deur en het slot af, zodat er geen wrijving ontstaat. Hierdoor blijft alles jarenlang netjes werken zonder veel onderhoud. Met onze meerpuntssluitingen en veiligheidsbeslag bent u verzekerd van een optimale beveiliging en gebruiksgemak voor uw deuren.

veiligheidscilinder
sluitkommen meerpuntssluiting
veiligheidscilinder dom

Monteren van meerpuntssluiting moeilijk!

Wij adviseren ten zeerste tegen het zelf monteren van een meerpuntssluiting. Het nauwkeurig afstellen van de deur vereist perfecte precisie bij het frezen op de juiste hoogte en diepte. Speciale mallen en frezen zijn ontwikkeld om dit zorgvuldig uit te voeren. Wanneer er fouten optreden tijdens het frezen, bestaat het risico dat de haken en sleuven niet goed passen en de deur niet meer correct sluit.

Als u wilt dat uw nieuwe meerpuntssluiting professioneel wordt geplaatst, neem dan contact met ons op via e-mail. Ons team beschikt over de expertise en de juiste gereedschappen om ervoor te zorgen dat uw meerpuntssluiting perfect wordt geïnstalleerd, met als resultaat een veilige en goed sluitende deur.

freesmal meerpuntssluiting
sluitkommen infrezen
meerpuntssluiting vastschroeven

Kerntrekken

Het plaatsen van een meerpuntssluiting voordeur met anti-kerntrekbeveiliging kan een poging tot inbraak helpen voorkomen. Kerntrekken is een van de meest voorkomende inbraaktechnieken, waarbij de inbreker met geweld de kern uit de cilinder trekt met behulp van een speciale kerntrekker of klauwhamer. Zodra de kern is verwijderd, kan het slot gemakkelijk worden geopend.

Om dit te voorkomen, installeren wij altijd een cilinder die bestand is tegen kerntrekken, samen met veiligheidsbeslag dat kerntrekbeveiliging biedt. Hierdoor wordt het uitrekken van de kern van de cilinder onmogelijk, waardoor de deur maximaal wordt beveiligd tegen inbraakpogingen. Met deze maatregelen zorgen wij voor een optimale bescherming van uw woning tegen potentiële inbrekers.

antikerntrek rozet
antikerntrek veiligheidsbeslag

Anti-kerntrekcilinder

Anti-kerntrekbeveiliging is ontworpen met een extra versteviging om het uitboren van de cilinder onmogelijk te maken. Hoewel anti-kerntrek cilinders vaak duurder zijn, raden wij dit altijd aan om ervoor te zorgen dat u beschermd bent tegen het afbreken van de cilinder. Helaas blijft kerntrekken een van de meest voorkomende inbraakmethodes, waarbij het slot eenvoudig kan worden geopend met een bouwsleutel.

Alle cilinders met kerntrekbeveiliging hebben een SKG *** keurmerk en worden geleverd met een certificaat waarmee extra sleutels kunnen worden bijgemaakt. Deze extra veiligheidsmaatregelen zorgen ervoor dat uw woning beter beschermd is tegen potentiële inbraakpogingen.

veiligheidscilinder skg ***

Anti-kerntrekbeslagbeveiliging

Het kerntrekbeslag is uitgerust met een afdekplaatje van hardstaal dat de opening van de cilinder bedekt, waardoor alleen de sleutel toegang heeft. Het anti-kerntrekbeslag is altijd voorzien van een SKG *** keurmerk. Dit afdekplaatje, geïntegreerd in het beslag of rozet, voorkomt dat inbrekers toegang krijgen tot de cilinder. Hierdoor wordt het onmogelijk om de profielcilinder uit het slot te trekken.

Indien uw deuren nog voorzien zijn van oud beslag, kunnen wij dit altijd vervangen door anti-kerntrekbeveiligingbeslag om uw deuren te beschermen tegen kerntrekken. Om ook lockpicking te voorkomen, raden wij aan om een anti-kerntrekcilinder te installeren. Hiermee bent u maximaal beveiligd tegen verschillende inbraakmethoden.

anti-kerntrek met meerpuntssluiting

Tips om uw woning te beveiligen

Om inbrekers buiten uw woning te houden, is het essentieel om te investeren in hoogwaardig hang- en sluitwerk voor al uw deuren. Dit betekent dat u meerpuntssluitingen, kerntrekcilinders en anti-kerntrekbeveiliging moet installeren. Let erop dat al het hang- en sluitwerk voldoet aan het SKG *** keurmerk, wat een extra 5 minuten inbraakwerendheid biedt.

Het is van groot belang om een meerpuntssluiting achterdeur te combineren met een kerntrekcilinder en anti-kerntrekbeslagbeveiliging. Op deze manier kan een inbreker de cilinder niet uit het slot trekken, wat een extra laag van beveiliging biedt voor uw woning. Door deze maatregelen te nemen, versterkt u de beveiliging van uw deuren en vermindert u het risico op inbraak aanzienlijk.

Het steeds belangrijker om je huis te beveiligen tegen inbraken, gezien
de voortdurende stijging van het aantal inbraken in Nederland. Het
installeren van inbraakwerende deuren en ramen wordt daarom steeds meer gezien als een essentiële maatregel voor woningbeveiliging.

Meerpuntssluitingen zijn een uitstekende keuze om inbraakvertraging te bieden. Niet alleen versterken ze de beveiliging van deuren en ramen, maar ze zorgen ook voor een betere isolatie tegen tocht en geluid. Dankzij de centrale bediening zijn ze bovendien gemakkelijk en
comfortabel te gebruiken

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wij plaatsen door heel Nederland!
Zonder extra voorrijkosten.
Goedkoopste van Nederland plus 5 jaar garantie....

Phone

+31 0303200161

Email

info@mijndriepuntssluiting.nl

Location

Overrijnseveld 16,
3945 GJ Cothen

klanttevredenheid google