meerpuntssluiting

Goedkoop meerpuntssluiting plaatsen

Goedkoopste van Nederland wij plaatsen een meerpuntssluiting voor 285 euro op uw voordeur of achterdeur.

ContactOfferte

Meerpuntssluiting plaatsen op uw deur

Goedkoop meerpuntssluiting plaatsen voor 285 euro
De goedkoopste van Nederland voor het plaatsen van een meerpuntssluiting zonder verborgen kosten.

Professioneel en voordelig een meerpuntssluiting laten installeren in uw voordeur!
Voor slechts 249 euro plaatsen wij een meerpuntssluiting, waarmee wij de goedkoopste aanbieder van Nederland zijn. Bovendien bieden wij een laagsteprijsgarantie: ziet u dezelfde aanbieding elders goedkoper, dan betalen wij het verschil terug. Wij maken gebruik van de nieuwste freesmallen en freesgereedschappen en zijn in staat om meerpuntssloten te monteren in alle houten deuren. Al het hang- en sluitwerk dat wij plaatsen is voorzien van het SKG *** keurmerk.

Stop de inbreker!

Het veilig maken van uw deur is essentieel om te voorkomen dat een inbreker uw woning binnendringt. Het is belangrijk om uw deur te voorzien van een hoogwaardig slot met een SKG *** keurmerk. Ons pakket omvat een HMB meerpuntssluiting, HMB sluitkommen, een nieuwe cilinder en een anti-kerntrekbeveiligingbeslag. Met deze maatregelen is uw deur optimaal beveiligd tegen inbraak!

Voordelen

De meerpuntssluiting die wij installeren is voorzien van een SKG *** keurmerk. We vervangen het oude beslag door anti-kerntrekbeveiligingbeslag, waardoor het voor inbrekers onmogelijk wordt om de cilinder uit te boren en uit het slot te trekken. Daarnaast vervangen we de oude cilinder door een nieuwe dom cilinder met permutatiestiften, waardoor uw deur veilig is tegen inbraak.

Aanbieding

Bij Mijnmeerpuntssluiting.nl profiteert u van de voordeligste tarieven in Nederland! Voor slechts 299 euro, inclusief montage, plaatsen wij een meerpuntssluiting met sluitkommen, anti-kerntrekbeveiligingbeslag en een nieuwe cilinder. Als een van de weinige aanbieders rekenen wij geen reiskosten en zijn wij actief in heel Nederland. Bovendien bieden wij standaard 5 jaar garantie op de meerpuntssluiting en 3 jaar op de montage.


Gebruik maken van de aanbieding

Als u wilt profiteren van onze exclusieve aanbieding, vul dan eenvoudig het onderstaande offerteformulier in en wij zullen direct contact met u opnemen.

Actie Meerpuntssluiting plaatsen Pakket 1 van € 325,- voor € 249,-

actie pakket 1 meerpuntssluiting plaatsen


Actie Meerpuntssluiting plaatsen Pakket 2 van € 389,- voor € 285,-

meerpuntssluiting actie pakket 2 285 euro


Actie Voordeur en Achterdeur voor €550.00 incl. 21% btw

meerpuntssluiting actie voordeur en achterdeur 550 euro

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wij plaatsen door heel Nederland!
Zonder extra voorrijkosten.
Goedkoopste van Nederland plus 5 jaar garantie....

Phone

+31 0303200161

Email

info@mijndriepuntssluiting.nl

Location

Overrijnseveld 16,
3945 GJ Cothen

review google

Deuren goed afsluiten

Voor zowel de veiligheid van uw woning als uw gemoedsrust is het essentieel dat al uw deuren goed vergrendeld zijn. Het plaatsen van een meerpuntsslot biedt niet alleen veiligheid, maar brengt ook andere voordelen met zich mee. Denk hierbij aan verminderde tocht, kou en geluidsoverlast. Met een meerpuntssluiting worden extra bijzetsloten overbodig, waardoor uw deuren er netter uitzien en de bediening ervan veel eenvoudiger wordt. Door simpelweg de sleutel om te draaien, sluit de deur op drie verschillende punten, wat zorgt voor een betrouwbare vergrendeling en een geruststellend gevoel.

Offerte meerpuntssluiting plaatsen

Voor meer informatie over het installeren van een meerpuntssluiting of voor een offerte voor meerdere deuren, nodigen wij u uit om het contactformulier in te vullen. Zodra we uw bericht ontvangen, zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. We zullen u ook in detail uitleggen welke materialen we gebruiken en hoe we te werk gaan bij de installatie.

Ons standaardpakket omvat altijd een HMB meerpuntssluiting met SKG *** keurmerk, HMB sluitkommen met SKG ***, Hoppe anti-kerntrekbeveiliging met SKG ***, en een dom cilinder met SKG ** keurmerk. Met deze hoogwaardige materialen is uw deur maximaal beveiligd tegen inbraak. Bovendien bieden we 5 jaar garantie op de meerpuntssluiting en 1 jaar op de montage.

Uitleg over het plaatsen van een meerpuntssluiting

Het plaatsen van een meerpuntssluiting vereist precisie en het gebruik van de juiste gereedschappen voor het frezen ervan. Ons advies is om dit altijd te laten uitvoeren door een vakman die precies weet wat hij doet. We zijn ook gespecialiseerd in het vervangen van oude of defecte meerpuntssluitingen. Het is belangrijk om altijd de afmetingen en het type van het oude meerpuntsslot te noteren, omdat we deze informatie altijd nodig hebben. We kunnen meerpuntssluitingen plaatsen in alle houten deuren, inclusief dubbele deuren.

Professioneel & Vakkundig

Als u op zoek bent naar een betrouwbare monteur om uw meerpuntssluiting te plaatsen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs beschikken over de nieuwste freesmallen en gereedschappen om uw meerpuntsslot vakkundig te installeren. Na de montage zorgen we ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd en dat het oude beslag keurig wordt verpakt in een doos. Zo kunt u met een veilig en tevreden gevoel genieten van uw nieuwe meerpuntsslot.

5 jaar garantie

Mijnmeerpuntssluiting.nl biedt een garantie van 5 jaar op de HMB/Dom meerpuntssluiting en 3 jaar op de montage. Voordat we komen om de installatie uit te voeren, sturen we u een opdrachtbevestiging per e-mail, die tevens dient als uw garantiebewijs.