Meerpuntssluiting voordeur plaatsen voor 249 euro

Professioneel en vakkundig meerpuntssluiting plaatsen op uw voordeur!

Meerpuntssluiting Informatie

Op deze pagina vindt u meer info over de verschillende soorten meerpuntssluitingen

Ook geven wij uitleg over het veilig wonen en plaatsen van de meerpuntssluiting

Waarom plaatsen steeds meer mensen een meerpuntssluiting op de deuren van hun woning? Helaas stijgen de woning inbraken elk jaar in Nederland. De meest veilige oplossing is het plaatsen van een meerpuntssluiting deze zorgt ervoor dat de deur op drie punten wordt vergrendelt.  De meerpuntssluitingen die wij plaatsen zijn voorzien van haaksloten hierdoor wordt het nog moeilijker om de deur te forceren.  Er zijn nog meer voordelen een kromme deur wordt recht getrokken en er is minder overlast van geluid en tocht. Het afsluiten van de deur gebeurd door een sleutel alle andere sloten op de deur zijn overbodig. Bij het monteren halen wij deze ook van de deur af.

 

Veilig wonen

Doordat de meerpuntssluitingen op meerdere punten in de deur vergendelen is het extra veilig. Hierdoor wordt het de inbreker aanzienlijk moeiljker gemaakt om via de deur binnen te komen. De meeste deuren hebben maar een slot zonder veiligheidsbeslag deze zijn binnen een aantal seconden te openen door een ervaren inbreker. Wilt u de inbrekers buiten de deur houden en veilig wonen dan raden wij aan om een meerpuntssluiting te laten plaatsen door ons met veiligheidsbeslag en anti-kerntrek.

 

Montage meerpuntssluiting

De meerpuntssluiting die wij plaatsen is van het merk HMB een Nederlands fabrikant gevestigd in Ijsselstein.  Vanuit de fabriek krijgt u 5 jaar garantie op de werking van de driepuntssluiting. Om zelf een meerpuntssluiting te plaatsen moet u beschikken over de juiste mallen en enig ervaring hebben in het klussen. Wij raden u ook aan om de meerpuntsslot door ons te laten plaatsen. Wij beschikken over professioneel gereedschap om vakkundig de meerpuntssluitingen te plaatsen op alle deuren.

Infrezen in alle deuren

Wij kunnen in alle houten deuren meerpuntssluitingen infrezen! Na contact via de website vragen wij u altijd om een foto te maken van de voorkant, zijkant en achterkant van de deur en de dikte op te meten en door te geven via de mail. Aan de hand van de foto’s kunnen wij kijken of er dingen zijn waar wij rekening mee moeten houden zoals een anti-inbraakstrip etc. Daarna nemen wij direct contact met u op om de offerte door te spreken en uw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen.
Wij plaatsen door heel Nederland!

 

Kerntrekken Stoppen

Wat is kerntrekken? Deze manier van inbreken wordt steeds meer toegepast door heel simpel de cilinder uit de deur te halen zijn ze binnen 30 seconden in uw woning met een passe-partout. Er wordt een speciale schroef in de cilinder geboord en door een kertrekker op de schroef te monteren wordt deze uit het slot getrokken. Daarna wordt het slot met vaak een simpele schroevedraaier open gemaakt. Binnen een halve minuut zijn ze binnen. Om dit te voorkomen plaatsen wij altijd een meerpuntssluiting met veiligheidsbeslag met antikerntrek beveiliging. Uw deur is dan maximaal beveiligd en dit schrikt de inbreker ook af.

 

Kurkbediende meerpuntssluiting

De krukbediende meerpuntssluiting heeft 3 standen dit zijn vergrendelen, ruststand en ontgrendelen. Deze type meerpuntssluiting wordt het meest gebruikt bij achterdeuren. Het is alleen maar mogelijk om deze te plaatsen als er een kruk-kruk veiligheidsbeslag gemonteerd is. Door de kruk omhoog te doen vergrendeld het slot en hoeft u alleen maar de sleutel om te draaien en zit de deur op slot op 3 punten met haaksloten.

 

Cilinderbediende meerpuntssluiting

De cilinderbediende meerpuntssluiting plaatsen wij meestal op voordeuren in combinatie met een kruk-greep veiligheidsbeslag. Door aan de sleutel drie keer te draaien vergrendelen de haken in de sluitkommen van het kozijn. Deze meerpuntssluiting is extra veilig en makkelijk te bedienen met een sleutel.

 

SKG *** Keurmerk

Uw deuren moeten maximaal beveiligd zijn om te zorgen dat er geen inbrekers bij uw waardevolle bezittingen kunnen komen. Gemiddeld worden er 250 inbraken gepleegd per dag in Nederland. Het is van belang om hang- en sluitwerk te plaatsen met een skg keurmerk. Hoe meer sterrem hoe moeilijker het is voor de inbreker om in te breken. De meerpuntssluiitng en veiligheidsbeslag met anti-kerntrek dat wij plaatsen heeft een skg waarde van drie sterren. Dit is extra inbraakwerend!

 

Heeft u vragen?

 

3 + 6 =

030 3200161

Bel Ons

Overrijnseveld 16, 3945 GJ
Cothen

Contact Opnemen

Heeft u vragen over het plaatsen van een meerpuntssluiting? Wij helpen u graag verder....

Professioneel & vakkundig Meerpuntssluiting plaatsen links