Meerpuntssluiting voordeur plaatsen voor 285 euro

Professioneel en vakkundig meerpuntssluiting plaatsen op uw voordeur!

Meerpuntssluiting voordeur plaatsen

Meerpuntssluiting op uw voordeur plaatsen actie 285 euro

Professioneel plaatsen van een meerpuntssluiting in uw voordeur

In uw voordeur goedkoop een meerpuntssluiting laten plaatsen! Wij zijn de goedkoopste van Nederland voor de prijs van 249 euro monteren wij een meerpuntsslot in uw voordeur.  Om de meerpuntssluiting te plaatsen beschikken wij over professionele freesmallen en freesgereedschappen ook geven wij 5 jaar garantie op de meerpuntssluiting en 1 jaar op de montage.

 

Stop de inbreker!

Zorg dat de inbreker geen kans heeft en laat uw deuren voorzien van een meerpuntssluiting met kerntrekbeveiliging, profielcilinder en veiligheidsbeslag met een SKG *** keurmerk. Na montage is uw deur maximaal beveiligd tegen inbraak.

 

Kosten meerpuntssluiting voordeur

Wat zijn de kosten voor het plaatsen  van een meerpuntssluiting in uw voordeur. Wij hebben twee actie pakketen! Pakket 1 bestaat uit het plaatsen van een HMB meerpuntssluiting en HMB sluitkommen voor de actie prijs van 249 euro. Pakket 2 bestaat uit het plaatsen van HMB meerpuntssluiting, HMB sluitkommen,  nieuwe SKG ** cilinder plus Hoppe anti-kerntrekbeveiliging voor de actie prijs van 299 euro.

Geen extra kosten

Wij rekenen geen extra kosten zoals reiskosten. Ook garanderen wij de laagste prijs garantie van Nederland ziet u de aanbieding elders goedkoper dan betalen wij het verschil terug.
Wij plaatsen door heel Nederland!

 

Actie Pakket 1 van €325,- voor €249,00 incl. 21% btw

 

meerpuntssluiting

Actie Pakket 2 van €399,- voor €285,00 incl. 21% btw

meerpuntssluitingen

Actie Voordeur en Achterdeur voor €550,00 incl. 21% btw

meerpuntssluiting plaatsen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

15 + 3 =

Offerte meerpuntssluiting voordeur plaatsen

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een meerpuntssluiting in uw voordeur! Wilt u een passende offerte voor meerdere deuren vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij leggen dan ook welke materialen wij gebruiken en hoe wij te werk gaan. Het pakket bestaat altijd uit een HMB meerpuntssluiting SKG ***, HMB sluitkommen SKG ***, Hoppe anti-kerntrekbeveiliging SKG *** en een dom cilinder SKG **. Uw deur is dan maximaal beveiligd tegen inbraak en wij geven 5 jaar garantie op het meerpuntsslot en 1 jaar op de montage.

Professioneel & Vakkundig

Zoekt u een betrouwbare monteur om uw meerpuntssluiting te plaatsen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs hebben de allernieuwste freesmallen en gereedschappen om vakkundig uw meerpuntsslot te plaatsen. Na montage ruimen wij alles netjes op en zorgen dat het oude beslag netjes in een doos wordt overhandigd. U zult met een veilig en tevreden gevoel genieten van uw nieuwe meerpuntsslot

.

5 jaar garantie

Mijnmeerpuntssluiting.nl geeft 5 jaar garantie op de HMB meerpuntssluiting en 1 jaar op de montage. Voordat wij komen plaatsen ontvangt u een opdrachtbevestiging via de mail dit is tevens uw garantiebewijs,

 

Waarom kiezen klanten voor ons?

  • Laagste prijs van Nederland
  • In een handomdraai sluit u de deur
  • Vakkundige montage
  • 5 jaar garantie op meerpuntssluiting
  • 1 jaar garantie op montage
  • Kromtrekken deuren is verleden tijd
  • Minder tocht en lawaai van buitenaf
  • SKG *** keurmerk
  • Veilig wonen en gemak

030 3200161

Bel Ons

Overrijnseveld 16, 3945 GJ
Cothen

Contact Opnemen

Heeft u vragen over het plaatsen van een meerpuntssluiting? Wij helpen u graag verder....

Professioneel & vakkundig Meerpuntssluiting plaatsen links