Meerpuntssluiting plaatsen voor 285 euro

Vakkundig monteren van meerpuntssluitingen door heel Nederland!
Geen extra kosten en de laagste prijs garantie

Meerpuntssluiting plaatsen op uw deur

Goedkoop meerpuntssluiting plaatsen voor 285 euro

De goedkoopste van Nederland voor het plaatsen van een meerpuntssluiting zonder verborgen kosten.

Vakkundig en goedkoop een meerpuntssluiting plaatsen in uw voordeur!
Voor de prijs van 249 euro plaatsen wij een meerpuntssluiting wij zijn de goedkoopste aanbieder van Nederland. Ook geven wij de laagste prijs prijsgarantie ziet u dezelfde aanbieding goedkoper dan betalen wij het verschil terug. Wij werken met de allernieuwste freesmallen en freesgereedschappen en kunnen in alle houten deuren meerpuntssloten monteren. Alle hang – en sluitwerk die wij plaatsen is voorzien van het SKG *** keurmerk.

Stop de inbreker!

Het beveiligen van uw deur zorgt ervoor dat een inbreker geen kans heeft om uw woning binnen te komen. Het is van belang om uw deur te voorzien van een goed slot met een SKG *** keurmerk. Ons pakket bestaat uit een HMB meerpuntssluiting, HMB sluitkommen, nieuwe cilinder en een anti-kerntrekbeveiligingbeslag. Uw deur is maximaal beveiligd tegen inbraak!

Voordelen

De meerpuntssluiting die wij plaatsen heeft een keurmerk van SKG ***. Het oude beslag wordt vervangen door anti-kerntrekbeveiligingbeslag hierdoor kan de inbreker de cilinder niet uitboren en uit het slot trekken. Ook vervangen wij de oude cilinder met een nieuwe dom cilinder met permutatiestiften. De nieuwe cilinder is dan veilig tegen inbraak.

 

Aanbieding

Mijnmeerpuntssluiting.nl is de goedkoopste aanbieder van Nederland! Wij plaatsen een meerpuntssluiting met sluitkommen, anti-kerntrekbeveiligingbeslag en een nieuwe cilinder voor 299 euro inclusief montage. Wij zijn een van de weinige aanbieders die geen reiskosten regelen en plaatsen door heel Nederland. Ook geven wij standaard 5 jaar garantie op de meerpuntssluiting en 1 jaar op de montage.

 

Gebruik maken van de aanbieding

Wilt u gebruik maken van onze speciale aanbieding vul dan het onderstaand offerte formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Aanbieding Pakket 1 van €325,- voor €249,00 incl. 21% btw

 

meerpuntssluiting

 

Aanbieding Pakket 2 van €399,- voor €285,00 incl. 21% btw

meerpuntssluitingen

Actie Voordeur en Achterdeur voor €550,00 incl. 21% btw

meerpuntssluiting plaatsen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

7 + 10 =

Voordelen

Voor de veiligheid van uw woning en uzelf is het van belang dat alle deuren goed afsluiten. Ook zijn er andere voordelen als u een meerpuntssluiting laat plaatsen in uw deuren men moet hier denken aan minder tocht, kou en geluidsoverlast. Met een meerpuntssluiting zijn ook alle bjzetsloten overbodig en is de bediening van de deur veel makkelijker geworden. Door eenvoudig de sleutel om te draaien sluit de deur op 3 punten.

 

Offerte meerpuntssluiting plaatsen

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een meerpuntssluiting! Wilt u een passende offerte voor meerdere deuren vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij leggen dan ook welke materialen wij gebruiken en hoe wij te werk gaan. Het pakket bestaat altijd uit een HMB meerpuntssluiting SKG ***, HMB sluitkommen SKG ***, Hoppe anti-kerntrekbeveiliging SKG *** en een dom cilinder SKG **. Uw deur is dan maximaal beveiligd tegen inbraak en wij geven 5 jaar garantie op het meerpuntsslot en 1 jaar op de mo

 

Uitleg over het plaatsen van een meerpuntssluiting

Het plaatsen van een meerpuntssluiting moet precies gebeuren en u moet ook de juiste gereedschappen hebben om deze in te frezen. Ons advies is altijd laat dit doen door een vakman die weet precies wat hij doet. Wij zijn ook gespreciliseerd in het vervangen van oude of kapotte meerpuntssluitingen. Noteer altijd de maten en type van het oude meerpuntsslot deze hebben wij altijd nodig. Plaatsen kunnen wij in alle houten deuren en ook dubbele deuren.

.

Professioneel & Vakkundig

Zoekt u een betrouwbare monteur om uw meerpuntssluiting te plaatsen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs hebben de allernieuwste freesmallen en gereedschappen om vakkundig uw meerpuntsslot te plaatsen. Na montage ruimen wij alles netjes op en zorgen dat het oude beslag netjes in een doos wordt overhandigd. U zult met een veilig en tevreden gevoel genieten van uw nieuwe meerpuntsslot.

 

5 jaar garantie

Mijnmeerpuntssluiting.nl geeft 5 jaar garantie op de HMB meerpuntssluiting en 1 jaar op de montage. Voordat wij komen plaatsen ontvangt u een opdrachtbevestiging via de mail dit is tevens uw garantiebewijs,

 

Waarom kiezen klanten voor ons?

  • Laagste prijs van Nederland
  • In een handomdraai sluit u de deur
  • Vakkundige montage
  • 5 jaar garantie op meerpuntssluiting
  • 1 jaar garantie op montage
  • Kromtrekken deuren is verleden tijd
  • Minder tocht en lawaai van buitenaf
  • SKG *** keurmerk
  • Veilig wonen en gemak

030 3200161

Bel Ons

Overrijnseveld 16, 3945 GJ
Cothen

Contact Opnemen

Heeft u vragen over het plaatsen van een meerpuntssluiting? Wij helpen u graag verder....

Professioneel & vakkundig Meerpuntssluiting plaatsen links